Waarom Permanent Make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanent Make-up kan dat wel! Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke fijne haartjes techniek/hairstrokes, een stralende oogopslag en vollere, blozende lippen zijn nú binnen handbereik met Permanent Make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een mooi, stralend en langdurig resultaat.
Het zetten van Permanent Make-up is een meesterschap. Ik volgde en volg nog steeds Masterclasses, bezit een diploma en certificering. Uitmuntende vakkennis samen met intelligente apparatuur verzekert u van langdurig mooie Permanent Make-up. Houdt u er wel rekening mee dat bij sommige huidtypes, medische aandoeningen of gebruik van medicijnen de permanente make-up sneller kan vervagen, dit zal ook besproken worden voordat de behandeling plaats vindt. Heeft u twijfels of vragen of permanente make-up geschikt voor u is maak dan eerst een afspraak voor een kosteloos consult. Voor de behandeling plaats vindt wordt u gevraagd een gezondheidsverklaring in te vullen en te ondertekenen. Na een analyse met voortekening, kleur- en vormbepaling met de specialist ontvangt u een voorstel op maat waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen.

Wat is Permanent Make-up?

Permanent Make-up is een pigmentatie methode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee een mooie wenkbrauw, eyeliner of lip lijn- of schaduw aangebracht wordt. Permanent Make-up is ideaal tijdens sporten, zwemmen, make-up allergie, contactlenzen. vakantie, wandelen in weer en wind, bij het ’s morgens opstaan en tijdens een mooi, romantisch concert. Uw Permanent Make-up blijft stevig op haar plaats en u heeft een verzorgde uitstraling. Zelfs als u al uw gewone make-up verwijderd heeft, dan laten de aangebrachte accenten uw gelaat steeds stralen. U bespaart veel tijd doordat u ’s morgens minder of helemaal geen make-up meer hoeft aan te brengen.

Hoe wordt Permanent make-up aangebracht?

Bij Permanent Make-up wordt door middel van een ultradunne, razendsnel beweegbare naald een speciale huidvriendelijke kleurpigment in de huid gebracht. Het doel van deze behandeling is om de juiste kleur op de juiste plaats in de huid aan te brengen om u een beter aanzien te geven. Het zetten van Permanent Make-up is vakmanschap waarbij brede kennis en betrouwbare apparatuur een pré is.

Mogelijkheden

 

Wenkbrauwen

Zijn uw wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels Permanent Make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kunt u kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels fijne haartjestechniek/hairstrokes of een prachtige poederachtige wenkbrauw. Er ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie en uitstraling geeft.

Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of  het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de wenkrauwen kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Ogen

Ogen laten het gelaat spreken. Met Permanent Make-up kan met behulp van vele kleurstellingen de uitstraling van de ogen sprekender gemaakt worden. Hierbij kunt u kiezen voor een fraaie natuurlijke oogopslag of een vollere, intensievere oogopslag waarbij de eyeliner iets breder is aangezet waarbij zelfs een spannende dubbele tweekleuren eyeliner tot de mogelijkheden behoort! Te grote of kleine ogen kunnen optisch meer in verhouding worden gebracht middels permanente make-up. Altijd een stralende en verzorgde oogopslag. Elke dag weer.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de eyeliner kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Lippen

Bij de lippen kan met Permanent Make-up een natuurlijk blush effect of een extra accent worden behaald. Het corrigeren van asymmetrische lippen is een belangrijke en dankbare toepassing. Uw lipcontour wordt weer vol, mooi en zacht van vorm. Tevens kunt u hierbij kiezen om uw gehele lippen zacht in te schaduwen met een natuurlijk ogende pigmentkleur of een extra kleuraccent voor een sprekend resultaat.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de lippen kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Prijslijst Permanent make-up

Permanent make-up (incl.1 nabehandeling binnen 2 maanden):

Wenkbrauwen €230,-
eyeliner boven of onder €150,-
eyeliner boven en onder €265,-
Eyeliner met wing €175,-
Eyeliner onder en boven met wing €285,-
Full Lips €350,- indien nodig incl. 2 nabehandelingen

 

Opfrissen binnen 1 jaar:

Wenkbrauwen €120,-
Eyeliner boven of onder €125,-
Eyeliner boven en onder €190,-
Full Lips €150,-

 

Opfrissen na 1 jaar en binnen 3 jaar
Wenkbrauwen €165,-
Eyeliner boven of onder €125,-
Eyeliner boven en onder €190,-
Full Lips €250,-

 

Voor actuele foto’s bekijk ook onze Facebookpagina!!!
Voor opfrissen of corrigeren van permanent make-up die niet door mij is geplaatst, wordt de prijs
bepaald na beoordeling.

 

Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden