Lekker ontspannen

Wat is er op tegen om in deze hectische wereld, van tijd tot tijd te onthaasten. Wanneer tempo de dag bepaalt is rust het beste tegenmiddel. Hierdoor raakt de huid dikwijls uit haar evenwicht en kan dan verschillend reageren. Gun uzelf deze prettige ervaring, want ook uw huid kan mooier worden dan u ooit had durven dromen

Skin and Nailcare draagt zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Uitgangspunt is dan ook dat uw persoonlijke innerlijke en uiterlijke schoonheid door de behandelingen wordt geaccentueerd, terwijl kleine onvolkomenheden worden verholpen.

Aangepast aan uw persoonlijke wensen

Of het nu gaat om epileren of om een uitgebreide behandeling, altijd wordt er ruimschoots tijd gemaakt om naar u te luisteren. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en vanzelfsprekend met de conditie van uw huid. Zo komen we samen tot de behandeling die bij u past.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tarieven gezichtsverzorging

Basis behandeling €38,50,-
Oppervlakte reiniging, diepte reiniging/peeling, vapozone, verwijderen van oneffenheden, masker aangepast op uw huidtype, dag- nachtcreme.

Volledige gezichtsbehandeling €49,50
Oppervlakte reiniging, epileren, diepte reiniging/peeling, vapozone, verwijderen van oneffenheden, massage van decolleté, hals en gezicht, masker aangepast op uw huidtype, dag- nachtcremé.

Hyaluronte Boost behandeling €59,-
Oppervlakte reiniging, epileren, diepte reiniging/peeling, vapozone, verwijderen van oneffenheden, massage van decolleté, hals en gezicht en een hyaluron peel-off masker.
Een masker met de eigenschap zijn eigen gewicht aan water te binden en heeft een zeer hoge viscositeit, dus uitermate geschikte voor de vochtarme huid, maar heeft ook een anti-aging en conditionerende werking, dag- nachtcremé.

En om de behandeling een extra boost te geven krijt u een ampul mee naar huis om de behandeling voort te zetten.

Choco energizing treatment €53,50
Oppervlakte reiniging, epileren, speciale scrub met jojobakorrels, vapozone, verwijderen van
oneffenheden, massage van decolleté, hals en gezicht met speciale choco massage olie, choco masker, dag- nachtcremé.

Cacao is een sterk antioxidant en beschermt het gelaat tegen huidveroudering en schadelijke effecten van de zon tevens verbeterd het de doorbloeding van de huid, waardoor de huid weer gaat stralen.

Collageen behandeling €56,50
Oppervlakte reiniging, epileren, diepte reiniging/peeling, vapozone, verwijderen van oneffenheden, massage van decolleté, hals en gezicht met een huid verstevigende emulsie, een met collageen geïmpregneerd vliesmasker, dag- nachtcremé.

Anti-aging treatment €53,50
Oppervlakte reiniging, epileren, diepte reiniging/peeling, vapozone, verwijderen van oneffenheden, massage van decolleté, hals en gezicht met een huid verstevigende emulsie, een masker met een hydreaterende en verstevigende emulsie in combinatie met de isolerende werking van een parafinepakking , dag- of nachtcremé.

Zeer geschikt voor de rijpere huid!

Speciale kuur behandelingen

Fruitzuur behandeling €32,- (bij een kuur van 5 behandelingen 10% korting)
Dode huidcellen schilferen hierdoor makkelijker en sneller af. De peeling verwijderd tussen de 4 en 7 huidlagen dode huidcellen, met als resultaat dat de “nieuwe” huid er lumineuzer en gladder uitziet. Huid problemen die zich voordoen in de epidermis (waaronder  huidverkleuringendoor de zon) verminderen aanzienlijk. Door glycolzuur worden de poriën fijner van structuur, wat de huid haar natuurlijke glans weer teruggeeft, kleine littekentjes minder zichtbaar.

Mini lift €39,- (bij een kuur van 5 behandelingen de 6e gratis)
De mini lift behandeling is een 1 uur durende behandeling en geeft een cosmetische lift op basis van de aloë vera plant en andere organische ingrediënten en zeer geschikt voor verbetering van de huiddoorbloeding, activering van huidstofwisseling, verbetering van de huiden spiertonus. Verhoogt het opname vermogen van de huid en geeft een passieve gymnastiek aan de mimische spieren.

 

Losse behandelingen:
Epileren €9,50
Verven wimpers of wenkbrauwen €7,50
Verven wimper en wenkbrauwen €13
Harsen bovenlip of kin €8,-
Harsen bovenlip en kin €14,-
Harsen gelaat €11,50
Harsen onder of boven benen €24,50
Harsen hele benen €49,-
Brazillian Wax €49,-
Harsen bikinilijn €21,-
Harsen oksels €17,50
Harsen rug €24,50

extra ampul tijden een gezichtsbehandeling €8,-
extra ampul voor mee naar huis €6,-

 

tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden